2019. őszi Klubnapok, Tagoknak

Nagyobb kép megtekintéséhez kattints a képre!

Szeptember 8-án, vasárnap Bátorfi Andrea Téma: holdciklusok, női energiák.
"Nehéz szavakkal leírni hogy mi történt. Talán az, hogy a feladattal és a meditációval Andrea megmutatta nekünk (saját élményen keresztül), hogy milyen ereje van egy női körnek (azaz a női princípiumokon alapuló és aszerint működő körnek, mely biztonságot nyújt, a harmónia-rendezettség-teljesség-áramlás megélésének ad teret)és hogy ez mennyire fontos a mostani világban. Nyilvánvaló, hogy a Mandala Alkotóház is egy ilyen kör talaja, forrása. Ez az újabb/mélyebb szint mutatta meg magát abban, ahogy ezen a foglalkozáson ránéztünk az általunk létrehozott, élő mandalára. Mély élmény volt!"

Október 6-án, vasárnap Szakmáry Klárával fogjuk gyakorolni a márványozás technikáját.
A program 10-13 óra között lesz megtartva, utána szabad alkotás 17 óráig!
Erre a foglalkozásra hozzatok hagyományos újságpapírt, ami nem fényes, mert ezzel fogjuk a maradék festéket leszedni a vízfelszínről. A márványozást papíron fogjuk végezni, egyszerű másolópapír áll a rendelkezésetekre. Ha ennél szebb-jobb papírt szeretnétek, akkor azt hozzátok magatokkal.

December 01-én, vasárnap Klubnap! Óh, egy nagyon jó hangulatú klubnap volt, a sibori-kötözős-kuktában gőzölős technika gyakorlása küzben átbeszéltük a tavaszi közös programokat. TűmadárHáz Napok, Elvarázsolt Kert Szimpózium, stb.

December 28-án, szombaton Ünnepi Klubnapot tartottunk. 
"Szép számmal vettünk részt szombati klubnapunkon. Jó volt felidézni az év emlékezetes pillanatait és előretekinteni a következő évünkre. Egy kis körtánc is előkerült valahogyan... és sok finomság! Beszélgetéssel és festéssel hamar eltelt az idő.