"KARANTÉN" online kiállítás 2020 március-május

Aktuális
Helyszín
Budapest

2020 március közepétől sokunk számára bezárult a világ, a járványhelyzetben a személyes mozgásterünk és kapcsolattartási lehetőségeink leszűkültek. De ezzel párhuzamosan idő is szabadult fel, amiről dönthettünk, hogy mire fordítjuk.
Ki így, ki úgy, de oda jutottunk, hogy időnk egy részét firkálással, kísérletezéssel, gondolataink, belső képeink papírra, selyemre fogalmazásával töltöttük el. Miközben a külső világ beszűkült számunkra, a magunkban föltáruló képek, érzések, gondolatok jelentőséget nyertek, ezeket követve jutottunk beljebb önmagunkban.
Ehhez segítettek minket az online klubnapok, a közös alkotó órák és a rendszeres online meditációk.
Május vége felé több alkotást is megmutattunk már egymásnak az online klubnapunk keretében, és kiderült, hogy a bejárt út krónikásaiként született műveink nem csak magunk számára értékesek, hanem a többiek számára is beszédes festmények, rajzok lettek.

Kedves Érdeklődő, úgy ajánlom most figyelmedbe Karantén Kiállításunkat, hogy emlékeztetlek, milyen bátor, önálló, szabad lélek szükségeltetik az önkifejező alkotáshoz.

A képnézegetéshez javaslom: válaszd ki, amelyik elsőre megfog, érzelmeket vált ki belőled. Csak nézd, figyeld meg a színeket, formákat. Mi az, ami tetszik benne? Milyen érzelmeket, milyen gondolatokat vált ki belőled? Mit mond számodra? Mit csinálnál rajta Te másként? Végül megnézheted, mit írt róla az alkotója, mi a kép címe, témája. Nem baj, ha neked egész mást mond!

Karantén Kiállításunk alkotói és alkotásai:

Sipos Júlia
https://alkotoelet.hu/sipos-julia-kepei-karanten-kiallitas-2020

Siklósi Erika 
https://www.youtube.com/watch?v=6plAwOa4xEw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3g3ALB_3DpK6O5JspVRbtKfV_17SQremC_VPlhaxaVvZ7BssUpV25cT5Q

Papp Krisztina
https://alkotoelet.hu/papp-krisztina-kepei-karanten-kiallitas-2020

Nagy Éva
https://alkotoelet.hu/nagy-eva-kepei-karanten-kiallitas-2020

Kecskés Zsuzsanna
https://alkotoelet.hu/kecskes-zsuzsanna-kepei-karanten-kiallitas-2020

Goiteinné Futó Judit
https://alkotoelet.hu/goiteinne-futo-judit-kepei-karanten-kiallitas-2020

Fazekas Ildika Alda
https://alkotoelet.hu/f-ildika-alda-kepei-karanten-kiallitas-2020

Bozó E. Liza
https://alkotoelet.hu/bozo-e-liza-kepei-karanten-kiallitas-2020